FAQ

verzending

Verzend en Bezorg en Afhaal Informatie

 

Hoewel wij een webshop zijn en geen fysieke winkel zijn, bieden wij u toch de mogelijkheid om uw bestelde producten op ons verkooppunt te komen afhalen. Alle bestellingen geplaatst via onze webshop kunnen ook bij ons worden afgehaald.

De afhaaltijden zijn op afspraak en geschieden meestal tussen 17:30 en 18:30 dagelijks. In de weekenden zijn de afhaaltijden in overleg.

Bezorging en Verzending:

Vers Vlees en diepvriesproducten, snacks, supplementen, trainers bezorgen wij tot een straal van 20 km rondom postcode 6414CM. De bezorgkosten hiervoor zijn € 0,30 per km vanaf de postcode 6414CM. Wij bereken alleen de enkele reis en gebruiken voor de berekening de meest gebruikelijke route. 
Wij bezorgen iedere Vrijdag tussen 18.00-21.00 uur. Daar het in de meeste gevallen om diepvriesproducten gaat, dient u aanwezig te zijn voor aanname van uw bestelling. Afwijkende bezorgtijden geschieden uitsluitend in overleg.

Alle producten, met uitzondering van  Vers Vlees en diepvriesproducten, verzenden wij door heel Nederland. De verzendkosten kosten bedragen bij een gewicht tot 10 kg € 7,95 en bij een gewicht van 10 tot 30 kg € 13,95. Wanneer een produkt groter of zwaarder is dan de maximale afmetingen die gelden bij de PostNL, DPD en DHL, zullen wij u een aanbod doen van de op dat moment geldige en meest gunstige bezorgings prijs.

Voor Hoopers en Gates zijn de verzendkosten ongeacht de ordergrootte € 17,50.